אמונה

גיליתי שיש לאחותי חבר

  • כ"ג תמוז התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב. אני נערה סקרנית ובטעות נגעתי בחפציה האישיים של אחותי הגדולה (בת 17) נכון, אומנם לא הייתי אמורה לעשות זאת אבל גיליתי שיש לה חבר. אף אחד לא יודע את זה חוץ ממני. ואני לא יודעת מה לעשות... אם אני אספר לה שאני יודעת היא יכולה ממש לכעוס עלי ואולי אפילו לא לדבר איתי ומצד שני אני מרגישה פשע להשאיר את המצב כמו שהוא כי אני יודעת שהיא החלה לפתח כלפיו רגשות. מה כבודו מציע לי לעשות??

תשובה

שלום וברכה

מצווה גדולה לפנות למחנכת או לאמא או לכל מי שיש לו השפעה עליה וגם תבונה לדעת איך להנהל בקור רוח ולא לעשות טעויות בפזיזות או בכעס חלילה.

אין לללכת למי שאת חוששת שילחם איתה ולא יועיל רק יזיק.