זוגיות

שלום בית:::

  • י"ח תמוז התשע"ה

שאלה

שלום לרב, לפני כחודשים נולד לי ולבעלי ב״ה תינוקת ומאז אני מרגישה שהזוגיות שלנו לא כמו שהייתה. בעלי אומר לי דברים שאני נפגעת מהם, הוא לא מבין שאני רגישה עם הילדה מאד וחוץ מכך תכונת הרגישות תמיד בלטה אצלי שוחחתי עמו והסברתי לו אבל הדברים חוזרים על עצמם, משפטים שפוגעים בי התנהגות שלא הייתה לפני כן..אנחנו מגיעים למצב שלפחות פעמיים בשבוע אני מורידה דמעות כי הגענו לויכוח אם כי נפגעתי ממשהו או אם לא הסכמנו על משהו שבד"כ נוגע לילדה. אני לא יודעת מה לעשות, זה משפיע עלי מאד במצב רוח ובתפקוד הכללי בבית. אשמח לעצתך כבוד הרב.

תשובה

שלום וברכה

לא בטוח שבעלך השתנה. יתכן מאוד שהרגישות שלך לאחר הלידה חזקה במיוחד עקב ההורמונים המשתוללים ועל בעלך לדעת זאת שאשה לאחר לידה היא רגישה יותר מהרגיל ועליו להיזהר מאוד מאוד יותר מהרגיל.

תיזמי איתו שיחה על כך ותסבירי לו שהוא אל אשם בכלל בכל הנעשה אבל את מבקשת שישמור יותר מהרגיל כי את רגישה כעת במיוחד.

ה' יתן לכם אושר בריאות שמחה ושלום בית.

בהצלחה,