אמונה

האם להתנצר

  • י"ב תמוז התשע"ה

שאלה

בזמן האחרון הייתי באתר של הכת המשיחית מה שנקרא והם נתנו הוכחות של נביאים כמו ירמיהו וישעיהו וההוכחות מהפסוקים באמת מצביעים על ישו רציתי לדעת מה הרבנים חושבים על זה והאם לחקור על זה זה כפירה ביהדות כי הדברים שהם אומרים שם ממש מתאימים לשיו והכול הם לוקחים הוכחות מהתנך שלנו וזה די מוזר והשאלה השנייה היא למה לא לקחו את ישו כמשיח באמת או כמישהו גדול ביהדות כי יש הרבה רבנים שנהפכו להיות נוצרים או לפחות להיות בעד ישו

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

היהודים המשיחיים הם מסיונרים, והם נוהגים לשקר ולסלף את הכתובים. ראה כאן לגבי מיהם היהודים המשיחיים, ולמה הם משקרים על ירמיהו וישעיהו:

- 10 העובדות שיהודים משיחיים לא רוצים שתדע:
http://www.hidabroot.org/he/article/78994

- נצרות לעומת יהדות, בקיצור:
http://www.hidabroot.org/he/article/94638

התורה ציוותה עלינו לשמוע לסנהדרין ("ועשית ככל אשר יורוך", "לא תסור מן הדבר אשר יגידו לך ימין ושמאל"), וכידוע ישו היה תלמיד אשר חי בתקופת קיומו של בית המקדש השני, והסנהדרין היא שדחתה אותו!
רק שים בבקשה לב לעובדה שהיהודים לא הלכו מעולם אחרי ישו (לפי הברית החדשה היו לישו רק 12 תלמידים), ולא זאת בלבד, אלא שרק העמים הגויים עובדי האלילים הסכימו להאמין בישו, דבר שמעיד על טיב האמונה באותו האיש.

אשמח להשיב על כל שאלה נוספת.

בברכה,
דניאל בלס