שאל את הרב - כללי

נטיות*

  • ח' תמוז התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב, אני כותב את המכתב בשם חברי שסובל מנטיות הפוכות. שלום שמי פלוני אלמוני, אני בחור בן 25 שנים לצערי, בעברי הייתי עם המון בחורים בזמן לימודי בישיבה. התחלתי טיפול בתכנית 12 הצעדים וברוך ה' אני נקי בשנתיים האחרונות. התחלתי לצאת לשידוכים. אתמול נפגשתי עם בחורה נחמדה ובזמן הפגישה בינינו חולפים לידי בחורים ואני כ"כ נמשך אליהם ואין לי משיכה אליה בכלל. אני כ"כ מתוסכל אני רוצה להקים בית כשר אבל איך אפשר שאין לי בכלל משיכה לנשים. זקוק לעצה, פלוני אלמוני

תשובה

לכבוד השואל,

לפני שתמשיך בשידוכין, כדאי שתתקשר לטרפיסט המתמצה בתחום הזה, וכפי ששמעתי וידוע לי, אפשר לצאת מזה בערת השם.

נא להתקשר כאן בלינק כדי לברר טרפיסט כזה המתמצה באיזורך.

www.jonahweb.org

info@jonahweb.org

בברכה,

רב נחום