שאל את הרב - כללי

שאלה לגבי בחורה

  • ג' תמוז התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב בנימין שמואלי הכרתי בחורה והתאהבתי בה.. ואז גיליתי שהיא היתה ביחסי מין עם בנות ? מה כבוד הרב חושב? מה התורה אומרת על זה? משיכה מינית מבחורה לבחורה זה מולד ? מה התורה חושבת על זה והאם כדאי להעמיק את הקשר או לפסול אותה ? איך אפשר לשכנע בחורה שלא מדברת עם ההורים שלה .. שתחזור לדבר איתם ? תודה שמואל

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל אין מניעה מזה שהיא אהבה לעשות שטויות עם בנות ואין זה סיבה לפסול אותה.

רק לאחר שתבין אותה היטיב ותבין את מניעיה תוכל לאט לאט לעזור לה להתגבר על העניין של ההורים. לא מומלץ להתעסק בזה לפני שאתה קרוב איליה מאוד ומבין אותה ואת מניעיה כראוי.