נופש נשים.

  • ל' סיון התשע"ה

שאלה

האם מותר לשאול מי התיר לאירגונכם החשוב לקיים סמינרים בחו"ל לתושבי הארץ? ומי התיר נופש נשים? הדבר תמוה מאוד לאור תשובת הרב מוצפי בעניין... שאלה - 130733 לכ' הרב שיהיה בריא ב''ה 1 האם נכון שנשים תלכנה לבדן לנופש נשים בעיר אחרת גם אם נניח שהאוכל מהודר באמת ואין תקלות כאלו 2 ואם הדבר כשר אזי האם כשר לעשות כן בשבת שהבעל ישאר לבד שבת תשובה זה טירוף מוחלט, קלות דעת וקלות ראש, והאשמים אלה המארגנים המחפשים לעצמם הן ממון הן רייטינג עתידים ליתן את הדין על כך, ואני יודע אישית על הרבה תקלות שאירעו כתוצאה מכך. גדולי הרבנים בדורינו מתנגדים לכך, אך חוששים להביע דעתם פן יוקעו בציבור כ״קיצונים״.

תשובה

גדולי הדור עימם אנחנו מתייעצים מסכימים למה שאנחנו עושים בכל העניינים.