שאל את הרב - כללי

האם המיקווה שבניתי בבסיס כשר

  • כ"ג סיון התשע"ה

שאלה

בנינו מיקווה טבילת כלים בבסיס שבו אנו משרתים. הנחנו כלי קיבול בנפח של קוב + מתחת למרזב גשמים הופך את מי הגשמים ישרות אל תוך כלי הקיבול, כמות המים. שנימצאת במיכל הינה יותר מקוב ברצוני לציין כי המיכל אינו מחובר לאדמה. בתודה חיילי מלי 500

תשובה

שלום וברכה

על פניו המקוה הזה פסול לגמרי. ראוי להביא רב לבסיס שיראה את הדברים מקרוב.