שאל את הרב - כללי

הידברות ברוסית

  • ט' סיון התשע"ה

שאלה

כבוד הרב זמיר כהן שלום רב, אני צופה להוטה בהרצאות באתר והם מחזקים אותי מאוד , השאלה שלי היא מדוע יש רק 2 הרצאות ברוסית { השלישית בכלל לא עובדת } ? אמא שלי מאוד היתה רוצה לצפות גם והיא לא מבינה כלכך טוב עיברית, ואני בטוחה שזה גם יחזק את הדוברי רוסית הכלכך רבים שיש לנו בארץ. לדעתי זה חשוב מאוד לפנות לקהל הזה ולקרב אותם . אשמח לקבל תשובה :}

תשובה

שלום וברכה

אנו מקויים להרחיב מאוד את הפעילות ברוסית. כעת תוכלי לצפות וללמוד הרבה את ואימך באתר http://toldot.ru/

בהצלחה,