שאל את הרב - כללי

האם לספר למשודך שלצערי הרב אני לא בתולה

  • ג' סיון התשע"ה

שאלה

שלום קצת רקע: אני נקראת בחורה חרדיה פתוחה ולצערי הרב לפני כמה חודשים היה לי חבר וקרה מה שקרה בנינו ואני כיום לא בתולה לצערי הרב אני מתחרטת על כך מאוד וכיום אני מודעת למה שזה ועד כמה זה חמור לאחר כמה זמן ניפרדנו כרגע אני יוצאת עם בחור רציני מאוד ואנחנו שומרים נגיעה לגמרי יצאתי איתו פעמיים ואנחנו מתכתבים ומדברים הרבה בטלפון וזה נראה שזה הולך לכיוון טוב ב"ה עכשיו אני לא ידעת מה לעשות אם לספר לו ואיך כי אני מאוד מפחדת וחוששת שאם אני יספר לו הוא לא ירצה אותי ויעזוב אותי ושככה אני כאילו יפספס תשידוך שלי צריכה עזרה וייעוץ בדחיפות אין לי עם מי להיתייעץ על זה וא י לא ידעת מה לעשות בתודה מראש מרים

תשובה

שלום וברכה

מאחר וחשש גדול שהבחור יעזוב, אינך צריכה לספר לו לעולם.

מאחר ואת בוודאי התחרטת על הטעות וקיבלת על עצמך שמירת טהרה בצורה החזקה ביותר את נחשבת כבתולה ברובד הרוחני.

ישנם רבות שלא מוצאות דם בתולים אף כאשר לא היתה לפני כן עם גבר, לפעמים זה נקרע מחמת שיומש בטמפונים או כל מיני סיבות אחרים. תעשי את עצמך מופתעת שאין לך דם ואם תרצי תעמידי פנים שיש לך קצת כאב ובעז"ה הכל על מקומו יבוא בשלום.

עלי והצליחי,