שמיטה

יעקב אבינו בחלום

  • כ"ב אייר התשע"ה

שאלה

חלום שחלמתי כך הוא: אני בשדה של חיטים ענקיים במיוחד. באמצע השדה יש אוהל ישן. יעקב אבינו יוצא מהאוהל ואומר לשבטים: 'לכו שברו לנו מעט אוכל ממצרים'. במעבר חד, אני מגיע הביתה ומחזיק ספר תנ"ך פתוח בפרשה הזאת של הרעב והשבר שהיה במצרים ואומר לקרוב משפחה שלי: "ליעקב היה הרבה אוכל, הוא לא היה צריך את מצרים. רק שהוא לא רצה שהכנענים ישימו עליו עין." וככה חזרתי על המשפט הזה כמה וכמה פעמים, עד שהתעוררתי. וכשהתעוררתי אמרתי: ויאמר הנה שמעתי כי יש שבר במצרים רדו שמה ושברו לנו משם ונחיה.

תשובה

שלום וברכה

מרמז שתזכה לשפע גדול וכן שיש לשמור מאוד על אי הבלטת ההצלחות שלך.