האם ניתן לאכול בשר בשל ההתראות של האדמו"ר

  • י"א אייר התשע"ה

שאלה

שלום וברכה לרבנים, לאחרונה (למיטב הבנתי במהלך השבועעים / שלושה האחרונים) התפרסמו מספר סרטונים לגבי השחיטה (אדמו"ר מאלמין, הרב אמנון יצחק). בשחיטה הועלו דברים הניכרים לליקויים חמורים שאינם מאפשרים אכילת בשר כלל מבד"צים ידועים. כיצד עלינו לנהוג בשבת הקרובה (לא מופיעות תשובות ממוקדות בחיפוש ברשת) ובכלל ? בברכה איתי ג.

תשובה

שלום וברכה

מותר לכתחילה לאכול לא חשש במקומות שתחת ביד"צ מוכר של אנשים יראי ה'. אין לחשוש כלל לדברי רב פלוני נגד כל שאר גדולי ישראל.