שאל את הרב - כללי

חרדות בהריון

  • י' אייר התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בהריון ב"ה בחודש השישי ויש לי התקצרות של צוואר הרחם וצירים. יש לי חרדות ופחדים עקב לידה קודמת שילדתי בה פג. אני מנסה לעבוד על מידת הביטחון בה' אך יש לי חרדות נוראיות!! האם יש סגולה/תפילה/המלצה מה לעשות עם זה? אני ממש סובלת נפשית ומפחדת רק מיזה ללדת חלילה לפני הזמן. אשמח לתשובה! תודה.

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה, ונקוה שעדיין אפשר להעזר בעצה כדלהלן.

ישנה סגולה מקובלת ללבוש אבן סגולי אשר הלובשה משלימה את ימי ההריון בעזרת השם.

תסבירי להם את מה שאת צריכה והם ידריכו אותך.

הנה המספר של כמה אנשים שיש להם אבנים כאלו, ואפשר להשאיל את זה מהם לפי התנאים שיבקשו:

1. 02-534-1539 או 052-761-3717

2. 02-537-1762 או 052-766-2976

בברכה,

צוות הידברות