יש דבר אחד שלא מובן לי

  • ל' ניסן התשע"ה

שאלה

ובגללו אני כופר בו ואני לא מבין אותו ועושה אותו אני הומו חרדי בחור ישיבה מאז הייתי כזה זוכר את עצמי מגיל 8 שאני נמשך לגברים ולא ברור לי מה התכלית של ההומואים בעולם האם זה להתחתן או סתם להישאר לבד כל החיים ופשוט לקיים את המצוות? .וברור שאני יתחתן עם אישה שהיא תמצא חן בעייני .אבל זה לא נתפס וגם איך בן אדם כמוני שיש לי טוסטטרון גבוה אמור "להתגבר" על המידה הזאת היו ימים שמין אוראלי היה מספק אותי(סליחה עם השפה) אבל בזמן האחרון גם זה לא כל כך ויוצא לי לעשות משכב זכר .איך אני כל הזמן יתאפק לא לעשות זה בלתי אפשרי .זה כמו שתגיד לבן אדם רגיל לא לקיים יחסי מין עם אישה .ולמה אלוקים הוא לא הביא לי תרופה כמו שגבר רגיל יכול להתחתן עם אישה אז גם ככה אצל ההומואים ? אבל רק אל תגידו לי שזה לא מולד ונרכש.מה זה משנה אם זה מולד או לא מולד זה טבע של האדם וזה קיים אצל אלוקים אין טעויות

תשובה

שלום וברכה

מציע לראות את ההרצאה הבאה http://www.hidabroot.org/he/video/60935

לאחר מכן אשמח להתכתב איתך שוב.