נישאה לגוי

  • כ"ד ניסן התשע"ה

שאלה

אני נשואה לגוי בתהליך גרושים לא חיים ביחד יש לנו ילדים אני שומרת חלק מהמצוות ילדים שלי עם חינוך יהודי והכול לא היה לי מגע אתו במהלך שנתים אין לנו יחסים חוץ מילדים הוא יש לו ילדים מאישה אחרת באותם גלאים של הילדים שלי . לא היה לי קשר עם גבר אחר שהינו גרים ביחד מה שכן בזמן אחרון הכרתי בחור יהודי נשואי עומד להתגרש לא היתה כוונה שאנחנו נימשך אחד בשני אחרי כמה דבורים על מצב משפחתי הוא התחיל להגיד לי כול מני מלים יפות כמה אני חשובה לו כייף לו לדבר אתי אחרי כמה זמן הוא בקש שאני אפגש אתו אני גם חביבתי אותו יצא מצב שאנחנו באותו מצב שאני גם נמשכת אלו והוא גם נמשך אלי יום אחד נפגשנו עשנו הכול אני הרגשתי מאוד רע עם זה אמרתי לו שאני לא רוצה להיות אתו בקשר יותר פחדתי יצטערתי ניתקתי את הקשר פתאום הוא מתקשר עלי מטלפון אחר אומר לי שהוא לא יכול בלעדי רוצה את הקשר בחזרה בלי מגע בלי שום יחס חוץ מלדבר אתו כמו שהיה אני אמרתי לו שזה לא יעבוד ככה לא כדי שוב הוא מתקשר אני הרגשתי משכה עלו כול הזמן הוא מספר לי לא טוב לו רוצה גרושים אני ניתקתי את הקשר לגמרי מה שכן לא מפסקה לחשוב עלו כול יום אני רוצה אותו .

תשובה

שלום וברכה

אם בעז"ה תעמדי בניסיון ואל תהיי איתו בקשר עד לאחר שהוא יתגרש, כמו כן תשמרי את עצמך עד לחתונה איתו + טהרה, הרי שתזכי בכך לתקן את החטא הנורא של הנישאואין לגוי.

היי חזקה ותאמרי לו שאת מקווה להיפגש איתו אבל ארק לאחר שהוא יתגרש ובעז"ה אם אכן הוא יתגרש את תהיי מוכנה בעז,ה להינשא לו בשמירת טהרה כדין.