אמונה

התרחקות מהקב"ה מה עושים?

  • י"ד אדר התשע"ה

שאלה

שלום, אני נשואה טריה, בעלי מסורתי , בתור התחלה היינו מצליחים לשמור את הדברים הבסיסיים פחות או יותר אך אני מרגישה שאנו מתרחקים ולא מקיימים לפחות את הדברים הבסיסים כמו שצריך אני מרגישה שיש בי חוסר אסטרטיביות לגבי הדברים הללו וכל פעם שאני מנסה למשוך אותו לשיעור או להגיד לו להניח תפילין או כל דבר תורה כל שהוא הוא לא נמשך לזה ואגב יש לו נשמה מאוד גבוהה , והוא רוצה אבל הרצון להנות מהעולם הזה לפעמים יותר חזק מאשר ההתגברות על הנסיון , הוא בא מבית מסורתי ויש לו אחים חרדים דיי מודרניים ואני מאמינה שאם הם יצאו כאלה למרות שגדלו בבית מסורתי אז כנ''ל לגבי בעלי , איך אוכל למשוך אותו כולל אותי כדי להתקרב ובנוסף שזה יגרום לחיבור פנימי יותר חזק וגם להרגיש את החברות בנינו ? אני משתדלת להיות כנה איתו בכל דבר ...

תשובה

שלום וברכה

תצאו יחד לנפש ערכים או צוהר וכדו' והדבר יביא למהפך אדיר בבעלך בעז"ה.

אם תרצי עזרה והכוונה לכך או כל הכוונה נוספת, נא לשלוח לי מס' טלפון ונשוב איליך.