שאלה בקשר להטבת חלום

  • ז' אדר התשע"ה

שאלה

שלום,

שאלתי וגם קבלתי השבוע תשובה מכם על שאלה אחת ואני מודה לכם . כעת אני רק דואגת , כי אנו גרים בישוב קטן ויש בו שני כהנים שלא תמיד נמצאים בישוב בשבת . האם אוכל לומר את התפילה גם אם החזן קורא את ברכת הכהנים אם הכהנים לא יהיו בישוב?

תודה.

תשובה

שלום וברכה

אם הכהנים לא יהיו בבית הכנסת תאמרי את התפילה ביום אחר. אי אפשר לעשות את ההטבה לא בזמן ברכת כהנים.