שאל את הרב - כללי

בדיקה בימים שאמורה לקבל

  • כ"ז שבט התשע"ה

שאלה

שלום, החודש נטלתי כדורי אסטרופם לדחיית הביוץ וכמובן שהכדורים האלו דוחים גם את המחזור. האם אני אמורה לעשות בדיקה ביום שקיבלתי בחודש שעבר? והשאלה האם זריקות לפוריות יכולות לגרום להקדמת המחזור, אז האם זה כאילו דבר אחד מקדים ושני דוחה אז אני חייבת לבדוק בכל מקרה?

תשובה

לכבוד השואלת ,

סליחה על האיחור במענה.

כפי הבנתי, במצב כזה יש לעשות בדיקה ביום שצפוי הווסת כרגיל.

בברכה,

רב נחום

נ.ב. נבקש במיוחד מחילה על עיכוב התשובה עקב ענין טכני... אם נגרם לכם  עגמת נפש או איזה מכשול חלילה מפני זה, נא תודיעו לי.