שאל את הרב - כללי

הרחקות בזמן הווסת

  • ה' שבט התשע"ה

שאלה

בס"ד שלום רב אנו זוג דתי מאוד ששומר את כל נושא טהרת המשפחה כהלכתה צמודים לסיפרו של רבנו דוד יוסף שליט"א אך יש לנו בעיה עם נושא השינה בנפרד אני ישנה בחדר השינה והוא כל פעם יישן בסלון לפעמים יישן בחדרים האחרים בבית אך הילדים שואלים המון שאלות מוזר להם מאוד הנושא שכל פעם אבא יישן פה ושם וגם הצעתי שנישן יחד בחדר השינה במיטות או במזרון על הריצפה ונסגור את הדלת אך בעלי אומר שהוא אוהב אותי מאוד ומטרידות אותו מחשבות בלילה שאני ישנה לידו והוא לא יכול לגעת בי אנחנו לא יודעים מה לעשות בנוגע לעניין זה נבקש מכם עזרה ומציאת פיתרון תודה

תשובה

האם בעלך חושש שיגיע חלילה להוצאת זרע לבטלה או לחטא איתך כאשר הוא איתך בחדר אף שהינכם שוכבים במיטות נפרדות?