נשים

ריקודי עם מעורבים

  • א' שבט התשע"ה

שאלה

שלום לרב. אני בעלת תשובה בשנתיים האחרונות. במשך כל חיי הייתי רקדנית ורקדתי סגנונות שונים. הריקוד היווה עבורי אויר לנפש אשר דבר לא משתווה לתחושה זו. מאז שבחרתי באורח חיים דתי לא רקדתי בכלל. רציתי לדעת האם מותר לרקוד ריקודי עם שהם בעירוב מבלי לרקוד את ריקודי הזוגות כמובן, פשוט לרקוד לבד? תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שאת מוסרת את נפשך למען כבוד ה'.

חשוב מאוד שתמשיכי לרקוד ולא תוותרי על דבר זה.

מותר לרקוד ריקודי עם וכל ריקוד אחר אולם אין לרקוד במעורב. תתפסי יוזמה ותפרסמי באיזורך חוג ריקודים לנשים בלבד ובעז"ה תהיה היענות מבנות רבות ותוכלי לרקוד בכיף ובשמחה מתוך קדושה.