שאל את הרב - כללי

בן זוגי לא מרגיש אלי

  • ז' טבת התשע"ה

שאלה

הכרתי בחור לפני חודשיים וקצת, אני מאוד אוהבת אותו אך כל כמה זמן הוא לא היה מרגיש אליי כלום לא חיבה לא קרבה. בדר"כ הרגשות שלו אליי היו חוזרות לאחר כמה שעות. עכשיו הגענו למצב שכבר 3 ימים הוא לא מרגיש אלי אהבה, אציין שהוא אומר שאני הבחורה שהכי תהיה טובה בשבילו הוא מאוד מעריך אותי ואומר שאיתי הוא יכול לבנות בית יציב כי אני אישה חזקה וטובה, הוא טוען שמאז שנכנסתי לחייו החיים שלו השתפרו. מה אני אמורה לעשות? אני מאוד רוצה שהוא יאהב אותי בחזרה וירצה אותי כמו שאני רוצה אותו. הוא טוב בשבילי ואני טובה בשבילו.

תשובה

שלום וברכה

חשוב מאוד שהוא יילך להסתייע בעזרה מקצועית שתסייע לה להתגבר על החסימות ותלמד אותו איך להרגיש ומה להרגיש.