שאל את הרב - כללי

קשיים בזוגיות

  • י"ג כסלו התשע"ה

שאלה

שלום, עקב משברים אחרי זוגיות של 9 שנים אשמח לדעת מידת התאמה לתאריכים הבאים : 1.12.70 והוא 9.12.68 יישר כח תודה

תשובה

לכבוד השואלת,

יתכן שההתאמה טובה, אבל לא כדאי להחליט על בסיס תאריכים החלטות כאלו.

הרבה הרבה יותר עדיף, שתמצאו איזה מדריך או טרפיסט ששניכם מרגישים שהוא מבין אתכם, שהוא יוכל לסייע לגשר ביניכם את הנקודות ואת השיחות שהביאו לידי המשברים - אשר כל זה היא בעצם העבודה של "שלום בית" שצריך כל זוג לעשות.

בברכה,

רב נחום