שאל את הרב - כללי

עיכוב לזיווג

  • ט"ז חשון התשע"ה

שאלה

שלום רב לפני כשנתיים פגשתי בחורה כשלוש פעמים ובלחץ השדכנית סגרנו עוד לפני שידענו כמה כסף הם נותנים ולאחר שהגענו להיפגש עם הוריה התברר שהגענו ל"ווארט" והם הזמינו לביתם כבר אנשים בקיצור לא עשינו קנין או משהו אלא רק ישבנו ואכלנו שם ולמחרת לאחר שאבא שלי הסביר לי שאין להם כסף אפילו לא לרהיטים החלטתי שאני מבטל את זה והתקשרנו לשדכנית והסברנו לה שהיא לחצה אותנו ודחתה את השיחה על הכסף עד לדקה ה90 ואם היינו יודעים לא היינו סוגרים ושלחתי לבחורה מכתב סליחה על עגמת הנפש ומאז איני יודע מה איתה ועכשיו אני רוצה לשוב לשוק השידוכים ומישהו אמר לי שאני צריך לבדוק אם היא התחתנה אבל אני לא רוצה חס וחלילה שהבחורה תפגע שוב האם אני מחוייב לברר או לבקש שוב סליחה? ואיני רוצה שתהיה עלי קפידא ועיכוב תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

תתקשר לשדכנית ותשאל אותה מה קורה ולפי זה תוכל לדעת מה לעשות הלאה.