שאל את הרב - כללי

תינוק לא רגוע

  • ט"ז חשון התשע"ה

שאלה

שלום רב, בני הכנעט בן השנתיים מזה כחודש אינו רגוע כלל כלומר אין לילות שקטים ורגועים.מתוך שינה נכנס בילד משהו שהוא בוכה חזק עד כדי חוסר שליטה זורק את עצמו לאחור ושום דבר אינו מצליח להרגיע אותו,בזמן שהוא כל כך עייף הוא אינו מצליח להשתלט במה שנכנס לו.אני רוצה לעזור לו וכמובן שאין דרך זה רק עניין של זמן עד שירגע לבד. בהתחלה הייתי בטוחה שמדובר בחלומות אבל היום אני בטוחה שזה ממש לא נכון. אשמח לעצה ועזרה אני מאוד נואשת בנוגע למצב, אודה למענה בהקדם.

תשובה

לכבוד השואלת,

שמענו שבטיפולים בשיטת מח אחד אפשר בעזרת השם לראות שיפורים ניכרים במצב .

תנסי לברר אם יש מטפל/ת הבקי במח אחד שהוא ירא שמים באיזורכם.

בברכה,

צוות הידברות