שאל את הרב - כללי

חלום על נפטר שלא ממש נראה טוב בחלום

  • ה' חשון התשע"ה

שאלה

שלום אבי נפטר לפני מס חודשים. אמי שתחי חלמה השבוע על אבא ז"ל שהפנים שלו מטושטשות שהוא יושב מול צלחת ריקה ואומר לאמא "לא הבאת לי סלט". אני חלמתי לפני זמן מה שאבא חזר הביתה ואני מאושרת וחשבתי איך אני מספרת לכולם שהוא חזר, ושמחתי שהוא ילווה אותי לחופה (אני רווקה) שאלתי את אבא אם הוא ראה אותנו, אם שמע את ההספדים שלנו והוא אמר שלא. אודה לכב' הרב לעזרה בפיענוח החלום

תשובה

שלום וברכה

ככל הנראה מצבו של אבא שמיים לא הכי שפיר אולם את כנראה שולחת לו הרבה טוב ולכן אצלך הכל היה מאושר. יש לנסות להרבות במעשים טובים לעילוי נשמתו לתת צדקה ולהתחזק ביותר בעניין הכשרות והצניעות.