שאל את הרב - כללי

איזה מזל יתאים לזיווג עם מזל טלה

  • כ"ז תשרי התשע"ה

שאלה

הנני מזל טלה עם איזה מזל תהיה הצלחה בזיווג (אני עדין לא נשוי)

תשובה

לכבוד השואל,

לא כדאי להחליט על בסיס מזלות ושמות החלטות כאלו, וראה בלינק:

http://www.hidabroot.org/he/question/14572

וכן יש לך לדעת שאין בנמצא נוסחה מוחלטת ובדוקה לזיווג, והזיווג בידי בורא עולם.

כמו שכתוב בגמרא: 40 יום לפני צאת הוולד יוצאת בת קול ומכריזה ''''בת פלוני לפלוני''''.

חכמת הקבלה גורסת שיש להבין שברמה רוחנית גבוהה - כשא-לוהים ביניכם הסיכויים לזוגיות טובה היא אין סופית!!! וכל הנוסחאות חסרות ערך!!! שנאמר ''''איש ואישה זכו – שכינה ביניהם, לא זכו – אש אוכלתם''''.

מימוש הזוגיות על ידי נישואין מזכה את הבעל והאישה, מעלה את נשמתם מעלה מעלה, והם זוכים למחילת עוונות.

זוגיות היא הרוח, ההבנה הרוחנית והמודעות שמעבר לחומרנות.

זוגיות זאת השקעה בבן/בת הזוג, נתינה ללא תמורה.

והיה וזוג הגיע לרמת מודעות גבוהה של הרוח ולמדו לתת, להקשיב ולכבד אחד את השני, הרי השכינה שורה ביניהם, על ידי קיום מצוות הטהרה, ושפע של אור, ברכה פרנסה ובריאות תלווה אותם!!!

בברכה - בנימין שמואלי