זוגיות

בעלי לא שומר מצוות

  • י"ח תשרי התשע"ה

שאלה

איך אני מחזירה את בעלי בתשובה ? אני 15.5 שנים בתשובה.

תשובה

שלום וברכה

אני מניח שכבר ניסית בכל דרך לשכנעו לבוא לסמינר. אם זה לא הצליח לא נותר לנו אלא להתפלל בכל לב בכל יום לבורא עולם שיתן בליבו לשוב בתשובה שלימה.

בסיום ברכת השיבנו תאמרי את התפילה הבאה יהי רצון מלפניך, ה´ אלהינו ואלהי אבותינו, שתחתור חתירה מתחת כסא כבודך, להחזיר בתשובה שלמה לפניך כל חוטאי עמך בית ישראל, ובכללם תחזיר את (פלוני בן פלוני) בתשובה שלמה לפניך, כי ימינך פשוטה לקבל שבים. ברוך אתה ה´ הרוצה בתשובה