שאל את הרב - כללי

שידוכים וסטיגמות

  • י"ב תשרי התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב אני לאחרונה מתחזקת ב"ה בצניעות ועוד, אני כבר בת 20 לומדת שנה ב' באוניברסיטה. ומאוד מאוד קשה שלי שלא להסתכל בחיצוניות אני נראית ב"ה טוב,אני רוצה דתי ירא שמים אבל שיהיה גם לטעמי ואין אחד, כל פעם מנסים לסדר לי וזה לא זה, ניסיתי גם באתר שבע ברכות ואין פשוט אין...אני מרגישה שזה מקרה אבוד, ואני לא מפסיקה להתפלל הרב מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

מאחר ואת צריכה רק בחור אחד בעז"ה אין כל מקום לייאוש כלל. הבחור בוא יבוא בעז"ה בקרוב, אני מניח שעדיין לא עברת על כל בחורי ישראל ואין יותר בחור בשבילך.

המשיכי בתפילות ובתקווה גדולה ובעז,ה תזכי לבנות את ביתך השנה.