נשים

האם מותר לאישה ללכת לחוג אירובי עם מדריך?

  • י"א תשרי התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, שמי מירי והשאלה שלי היא כזו: הייתי רוצה לדעת האם קיים איסור לאישה לעשות אימון אירובי בחוג שהוא עולה על למעלה מ-10 נשים אך מתבצע ע"י מדריך? אודה על תשובתך. בברכת חג שמח.

תשובה

שלום רב,

אסור לאישה ללכת לחוג אירובי כאשר המדריך הוא איש, כי זה יכול לגרום לו מכשול, וגם יש בזה חוסר צניעות מצד האישה עצמה.

מקורות: יעויין שו"ת ויען דוד חלק ב' (סימן קפד), ושו"ת בריתי שלום חלק א' (סימן יד).

בברכה,

הלל מאירס