שאל את הרב - כללי

המשך תגובתי לאתר החדש

  • ו' תשרי התשע"ה

שאלה

בס"ד כבוד הרב שלום וברכה ושנה טובה ומבורכת! לאחרונה הידברות הכניסה לאתר תכנים שלא ראויים לדוגמא את החדשות, את הפולטיקה, אנא ממכם אל תהרסו את מה שבניתם שנים אל תהפכו להיות עיתון חילוני או אינטרנט רגיל , הייחודיות שלכם לעשות קידוש ד' כמו שעד עכשיו אתם עשיתם ואתם ממשיכים לעשות, יצר הרע גרם לכם להרבה בילבולים אנשים התקרבו לד' בזכותכם כשליחים נאמנים לד' מבלי שכל הקילקולים האלו נוספו לאתר. למרות שאני חוזרת בתשובה ובאמת אני בתחילת דרכי, זה כל כך כואב לי כי קשה להכנס לאתר מבלי לפול בלשון הרע .מצד אחד אתם מחזקים וגורמים לעליה ברוחניות ועכשיו אם כל התכנים החדשים אתם מכשילים אנשים ואתם מאבדים את עצמכם . לדעתי תוותרו על החדשות וכל מה שקורה מסביב, מי שרוצה להתעדכן בחדשות שיכנס לאתר אחר. האתר שלכם מחזק אנשים ועושה קידוש ד' זה לא הולך ביחד עם שאר הפסולת ,צריך לשמור על האתר ולהמשיך לקדש אותו רק עם תכנים של קודש כמו שקודם לכן היה. זה כואב לי כי אני כמעט ולא שומעת רדיו ואני נכנסת רק לאתר שלכם ע"מ ללמוד ולהתחזק בדרך ד' ותודה לד' אני באמת לומדת ממכם המון וכמובן עוד מליוני אנשים שטועמים את דרך ד',אנא מכם תחשבו ותשקלו לפני יום כיפורים ותמשיכו לשמור על היחודיות שלכם שתמיד היתה תודה רבה ושתהיה גמר חתימה טובה תבורכו מפי עליון במיטב הברכות גם ברוחניות וגם בגשמיות ושד' יאיר לכם את העיניים אמן. כבוד הרב מחילה לא התכוונתי ספציפית אליך פשוט אני לא יודעת למי לפנות .

ברצוני לומר שלא הייתה בכוונתי לפגוע ולזלזל באף אדם חס ושלום עם משהו נפגע מדברי אז אני מבקשת מחילה, פשוט כל מה שרשמתי זה נבע מכאב ואני מפחדת שהאתר החדש יגרום להרס וירחיק אנשים שבתשובה אני אשמח לקבל התייחסות למה שרשמתי תודה וכל טוב

תשובה

אעביר לאחראי