שאל את הרב - כללי

בן דוד בא?

  • ד' תשרי התשע"ה

שאלה

שלום, פורסמו סירטונים בYouTube וגם בחדשות כגון: CNN וכדומה, בסרטונים יש קולות של שופרות מהשמיים או יותר נכון זה נשמע גם כמו חריקה של דלת , האם זה מעיד על זה שבן דוד בא? יש גם בגמרא - תלמוד בבלי ( סנהדרין דף צז כתוב): בשישית קולות (שנה לפני שנת שמיטה) בשבעית מלחמות - השנה ובמוצאי שבעית בן דוד בא. וגם יש שמה בהמשך כתוב שנערים ילבינו פני זקנים , וזקנים יעמדו לפני נערים.. וזה לצערי התופעה שקוראת היום "ופני הדור כפני כלב" , אני לא זוכר אבל שמעתי עוד משו , שיהיה ריבים בבתים , ולצערנו זה קורה היום , הריבים זה לדוגמא: אבא רוצח את הילדים שלו , אמא רוצחת את בעלה, אבא רוצח את אשתו , וילדים רוצחים את הוריו. אז מה כבוד הרב אומר? תודה רבה ושנה טובה!

תשובה

שלום וברכה

http://www.hidabroot.org/he/article/78077

אנחנו מקווים מאוד שאנו כבר קרובים מאוד לביאת המשיח, אכן כל הסימנים מראים שתיכף ומיד יבוא המשיח אולם איננו יודעים מתי זה יקרה היום או מחר או בעוד כמה שנים.