שאל את הרב - כללי

רחוב אנילביץ 1/3 נתניה

  • כ"ו אלול התשע"ד

שאלה

בס''ד שלום לך כבוד הרב אני נשואה 4 שנים בעלי בא מרקע חלוני ואני שומרת שבת טהרה המשפחה הסיפור שלי הוא כזה בעלי סבל מאוד שהיה קטן מההורים שלו עזבו אותו בגיל 4 מאז יש לו בחיים תסכול אמא שלו עשתה לו מעשה רע אשפזה אותו בבית חולים לחולי נפש היא רימתה אותו היא אמרה לו שהיא תכנס לשם בסוף לקחה את הבן שלה לשם הוא עשה כול מיני שטיות לא ידעתי את כול הסבל שלו לפני החתונה נתנו לו כדורים חזקים שהרגו לו את הזרעים תמיד אנכנו רבים אין שלום בבית מה עושים אמא שלי התחצפה אליו ביום שישי בערב אמרה לו על תצעק על הבת שלי אני יזמין לך משטרה הוא רעד התעצבן על אמא שלי וטען שהיא רימתה אותו ולא אמרה לו שאני חולה חס ושלום אני לא חולה הוא החליט לקחת חופש מחברים שלו מאמא שלו מהמשפחה שלי הוא עבר איתי חיים לא קלים עוד חודשיים עד שיעבור לו אני שכנעתי אותו שאני רוצה לשפר את היחסים ולא לזרוק את הכול לזבל את הנישואים ישנתי אצל אמא שלי שישי שבת שבאתי הביתה הוא אמר לי עם יהיה לי סבלנות לחכות עד שיגמר החופש שהוא לוקח פסק זמן אמרתי לו בסדר ואחר כך דיברנו על ילדים הוא אמר לי אני לא מרגיש בשל להקים משפחה וילדים בשנה הקרובה אפילו שהוא ילדים ברחוב זה לא עושה לו את זה בעלי סובל טסטוסטרון הוא בתהליך של בדיקות עם הרופאה שלו היא אמרה לו ברגע שהוא יעבור את הבדיקות יתנו לו תרופה לזה ואז לא יהיה לו פוריות הוא צריך להקפיא את הזרע בשביל במידע וירצה בילדים לעשות רק הפריה ואני פוחדת לא יודעת מה זה הפריה אובדת עצות מה עלי לעשות תמליץ לי תודה לך ביי

תשובה

שלום וברכה

אל תפחדי ה' יעזור לך ותזכי לזרע של קיימא ולשלום בית אמיתי ולהצלחה גדולה ולשנה טובה ומתוקה.

הסירי דאגה מליבך!