שאל את הרב - כללי

הה

  • ל' אב התשע"ד

שאלה

צהריים טובים כבוד הרב. יש לי חברה שעברה סיפור חיים לא פשוט רק אספר בקצרה שהיא נולדה להורים יהודים ולאחר שנולדה ננטשה ונלקח ע"י שירותי הרווחה למעין משפחה אומנת שזה בית פתוח כזה שההורים האחראים הם ערבים מוסלמים. לשמחתי הרבה היא לא התעניינה יותר מידי בדת שלהם לייתר דיוק לא התעניינה בכלל ובגיל 14 עזבה את המקום ושמרה על יהדותה תודה לאל. אשמח לקבל הכוונה לייעוץ עם רב שמבין בענייני שינוי שמות כי היא הייתה אצל כמה רבנים שממש לא עזרו לה ואפילו הזיקו לה. שהיא תוכל להתחיל דרך חדשה ואמיתית בחייה. תודה מראש על העזרה ואשמח לקבל יותר מידע אם יתאפשר. המשך יום מצויין.

תשובה

שלום וברכה

נשמח לעזור לה בכל דבר ועניין, נא לשלוח מס' טלפון שלך כדי שנוכל לדבר איתך ואיתה ולעזות הכל לרווחתה אי"ה.