שאל את הרב - כללי

משפחתי

  • כ"ג אב התשע"ד

שאלה

בעלי לאחר אירוע מוחי ורוצה שקט בבית ,הבן שלי גרוש ועל כן מתארח אצלנו כל שבת ושבת שניה מתארח עם הילדים .נוצר קושי של פרטיות ושקט ואני נמצאת בין הפטיש לסדן .מה עלי לעשות במקרה זה כי עלול כל צד להיפגע.

תשובה

לכבוד השואלת,

רפואה שלימה והחלימה מהרה לבעלך.

צריכים לגשר ולעשות איזו פשרה בין הימצאות הבן בבית לבין הצורך בשקט כעת הדרוש לבעל.

כדי לעזור בגישור באופן מעשי דרושים יותר פרטים.

את יכולה לשלוח עוד פרטים לאתר, או אולי עדיף לקבל הדרכה מקרוב מאיזה רב באיזורכם המכיר את מצבכם מקרוב.

אנחנו כאן לעזור בס"ד.

בברכה,

צוות הידברות