שאל את הרב - כללי

חלומות על חתולים

  • י"ב אב התשע"ד

שאלה

שלום, יש לי סיוט שחוזר על עצמו כל כמה חודשים, כל פעם בצורה אחרת ואני מרגישה שיש לו מסר שאני לא מצליחה להבין מהו. הסיוט הוא על חתולים, באחד החלומות חלמתי שאני מתעוררת ורואה מסביב לכל המיטה שלי חתולים שחורים ובקצה של המיטה שלי היה חתול אפור, אני מנסה לגרום להם ללכת אבל הם לא זזים. בחלום אחר חלמתי שאני מגיעה לרכב שלי ועל גג הרכב יושב חתול עם פסולת רבה מסביבו ובתוך הרכב יש המון חתולים נוספים ושוב, כשאני מנסה להזיז אותו הוא לא זז. ככה החלום חוזר על עצמו כל כמה חודשים, בצורות שונות אבל אותו העיקרון. החלומות מעוררות בי תחושה של גועל ופחד וכשאני מתעוררת מהם אני לא מצליחה להירגע. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה פשר החלום או מה המסר שלו. תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

חלום על חתול מרמז על שירה נאה שתזכי לומר על ניסיו של בורא עולם.