שאל את הרב - כללי

זיווג- מה צריך לשתף?

  • ז' אב התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב. גדלתי בבית חרדי, לצערי ירדתי מהדרך, וברוך ה בזמן האחרון התחזקתי. בעברי שכבתי עם גברים.. כיום ברוך ה זכיתי ואני לבושה בצניעות ומשתדלת לשמור קלה כבחמורה. הוצע לי שידוך, בחור שהתחזק. ומעונין ללמוד יום שלם (כמובן אם זה יתאפשר) אני מאושרת שאני זוכה לזה. אך יש לי כמה תהיות.. איך אדע שבאמת אני מסוגלת לזה? איך אדע שזהו האחד שלי? בעבר כשיצאתי עם בחור לא שמרתי נגיעה.. וכיום אני שומרת.. ואין לי רגש כמו שהיה לי לבחורים בעבר. אני מרגישה שאני פועלת לפי שכל.. אך מה יהיה עם הרגש? והדבר החשוב ביותר, אני דוגלת בזה שכן צריך לספר שהיתי עם גברים בעבר.. וככה נהגתי תמיד. רק שלבחור הזה אני לא מסוגלת לספר ששכבתי.. אני לא יודעת איך להסביר זאת. מה עלי לעשות?? אשמח לתשובה בדחיפוותת.. השידוך מתקדם ברוך ה.. אך מפחדת להמשיך לפני שאדע תשובה מה עלי לעשות. תודה רבה אורית.

תשובה

שלום וברכה

אין צורך לפרט לו בדיוק מה עשית די בכך שאת מספרת שהיית בקשר עם גברים בזמן הירידה שלך.

בהצלחה,