נשים

הריון?!

  • כ"ג תמוז התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב! אני בת 42 בקרוב. בעקבות הרצאות שאני מקשיבה בערוץ הדברות חזרתי בתשובה. אני שומרת שבת וטהרת המשפחה ומתפללת הרבה. בעלי עדיין חילוני למרות שהוא ממשפחה דתית. ויש לי 3 בנים: דניאל בן 17, איתן בן 14 ואליה ידידיה בן 3.5. אני מתלבטת האם להיכנס להריון משום שאני מרגישה שאין לי כוחות לגדל עוד ילד, מצד שני שני חושבת שאולי זה רצון השם ואני צריכה להתעלות על רצוני הפרטי. בעלי מוכן לילד נוסף. אודה לך על תשובתך.

תשובה

שלום וברכה

ה' יעזור שבזכות התאמצותך להוסיף חייל עבודת ה' למרות כל הקושי תזכי לזרע קדוש וירא שמיים בן שיאיר את העולם ביראת שמיים ובתורה ותזכי לרוות ממנו רוב נחת.

אל תימנעי מלנסות להביא עוד צבא לבורא, בעז"ה זה יביא לך ברכה מרובה בכל אשר תפני.