אמונה

דתיה בנשמה חילונית בגוף

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

מזה מספר שנים אני מתחזקת בזכות ערוץ הקודש שלכם ״הידברות״. הבעיה היא שאני מרגישה שהנשמה שלי זועקת ומוכנה לחזור בתשובה שלמה אך חיצונית איני יכולה לעשות זאת עקב חוסר רצון מצד בעלי. אומנם אנו שומרים שבת כשרות וכו׳ אך מבחינה חיצונית לא רואים כלל שאני דתיה ( פרט לכך שאיני מתלבשת חשוף) והרבה פעמים זה מכניס אותי להתלבטויות קשות ביני לבין עצמי. מה עליי לעשות ואיך עליי להקל על הנשמה שלי שזועקת לחזור בתשובה שלמה?

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית לכך. המשיכי בהתחזקות בשאר המצוות וכן בהליכה צנועה אף עם מכנסיים ותתפללי בכל לב לבורא עולם שיסייע לך להשלים את תשובתך ולזכות שגם בעלך יזכה לשוב בתשובה וכך תזכי לבית יהויד על כל פרטיו ודקדוקיו.

עלי והצליחי,