חברה והשקפה

זימון מלאכים הביתה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

חברה סיפרה לי שישנה רבנית שמזמנת אליה הביתה ארבעה מלאכים ומקבלת אותם עם צלחת בה תפוח ירוק פרח לבן ונר ומברכת אותם ומבקשת אשר על ליבה. היא מניחה את הצלחת על שולחן ולידה מעטפה עם שמות המלאכים ובתוך המעטפה דף שמצידו האחד ארבע בקשות שהיא מייחלת לעצמה, ובצד השני שלושה שמות של אנשים שהיא רוצה שהמלאכים יבקרו אצלם לאחר שישהו בביתה שבוע. האם שמעתם על כזה דבר או שזו המצאה? אני אדם מאד מאמין אבל כשחברתי שטוענת שבזה הרגע קיבלה את המלאכים וכרגע הם אצלה, אמרה שהיא זימנה אותם אלי לשבוע הבא והאמת שנורא מלחיץ אותי העיניין. ראשית אם זה משהו מקובל.

תשובה

שלום וברכה

זאת המצאה פנטסטית לעשיית כספים, אין לך מה לדאוג. אלו דברי הבל ורעות רוח.

בהצלחה,