זוגיות

כיצד לעזור לאישה בזבזנית להתגבר על תאוותה?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב. רציתי לקבל עצה מהרב מה עושים במצב שהאישה היא מבזבזת כסף יותר מדי ולא חושבת הרבה לפני שמוציאה כסף לביזבוזים וזה דבר שמחליש את דעתי, כי אני רוצה לחסוך ולקנות בית, כי אנחנו גרים בשכירות, וגם לדאוג לילדי בהמשך... והדבר הזה גורם להמון מריבות בבית, וזה גורם לי לחולשה ולייאוש. אם הרב יתן לי עצה אני אשמח מאוד. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

שיתוף האישה במצב הכלכלי בצורה נבונה, וכן לתת לה תמיד את מה שהיא באמת צריכה, הוא המסייע ביותר לאישה להתחשב בכלכלת הבית. יש להיזהר לא להיות קמצן מידי, דבר שגרום לתגובה הפוכה מהאישה שמרגישה שכספך חשוב יותר ממנה.

בהצלחה,