תפילה וברכות

תפילה ותהילים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

רציתי לדעת מה המשמעות ומה הכוח של קריאת פרק תהילים מדי יום וניסיון לתפילת שחרית, ותפילה ביום שישי אם אני קוראת ולא מצילחה להבין ובמקרה הטוב אני מצליחה להגיד את המילה כמו שצריך! האם יש בזה משמעות או שקודם אני צריכה ללכת לקבל הסברים ופרושים (כמובן שהייתי רוצה להבין יותר אבל מה המשמעות של זה בינתיים) וגם שאלתי ולא קיבלתי תשובה אולי השארתי פרטים לא נכונים לגבי נושא של איזה רבנית בכיוון של ברסלב שתוכל לכוון אותי קצת יותר בנושא ההתחזקות אני מתגוררת בירושלים.

תשובה

שלום וברכה

תפילתך חשובה מאוד מאוד במרומים אף אם את לא מבינה את מה שאת אומרת. עצם הדבר שאת פונה להתפלל לבורא עולם כבר גורמת לתפילתך שתתקבל.

חשוב מאוד אם תוכלי להתפלל בשפה שאת מבינה יש סידורים בצרפתית ואת יכולה להתפלל בשפה זו.

אני ניסתי לברר על רבנית מתאימה מברסלב ועדיין לא הצלחתי לקבל תשובה.