חברה והשקפה

האם התקשור הוא אמת?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלןם לך כבוד הרב וקוראים יקרים מנסיון אישי עם הכוונה נכונה תהליך של תיקשור יכול לאפשר לאדם להיסתכל על חוויות איתם הוא מתמודד ממקום מחזק מרפא ומנחה. אני מסכימה שישנם אנשים העוסקים באחיזת עיניים ונוכלות יחד עם זאת יש מתקשרים שאינם חוזים חלילה את העתיד אלא נותנים הכוונה אמיתית ונכונה לאדם כדי לקדם את האדם בכל הרבדים בחיים שלו. ולכן כבוד הרב אסור לישלול את אלה העושים עבודת שמיים ומלאכת קודש בברכת בריאות לכולנו ליזו בן-לוי

תשובה

שלום וברכה

מי שמתקשר כביכול עם כוחות נסתרים יש להתרחק ממנו אף אם הוא נותן רק הכוונה לרוגע וכדו'.

דמיון מודרך אינו תיקשור ומומלץ ביותר.