נשים

נגיעה בגבר נשוי

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

האם חל איסור גדול יותר להתחבק ולהתנשק עם גבר נשוי? מה האיסור בכך? וכמה תשובה ניתן לעשות אם נופלים בעניין? תודה רבה ויישר כח!

תשובה

שלום וברכה

הנגיעה בגבר נשוי חמורה יותר מאחר והיא גורמת שהגבר לא יתעניין מידי באשתו ובוודאי שהאישה מרגישה זאת ודמעתה של האישה בוקעת רקיעים ומי שפגעה באישה היא זאת שתישא בעונש וזאת מלבד החטאים החמורים של נגיעה בנידה וכו'. הדבר יכול להזיק מאוד כאשר את תתחתני בעז"ה עם בן זוגך

התשובה היא קבלה לעתיד שלא לגעת בגבר כלל ולהישמר ככל האפשר מכל מגע איתו ולנתק את הקשר עם הגבר הוהא לחלוטין ולהתחרט ולבקש את סליחת ה' ובכך תסירי מעלייך את כל החטא ובעז"ה לא תינזקי כלל.