תפילה וברכות

קראתי שיר השירים לא קרה דבר

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב. כבוד הרב קבלתי על עצמי ב א´ באייר (23.05.12) לקבל על עצמי 40 יום שיר השירים ובקשה אחת דומה בלהב ובהתלחבות כל בוקר אחרי התפילה חשוב לי לציין שאני שומר תורה ומצוות ואני מתחזק אט אט. הגיע יום ה 40 ולא קרה דבר היום ה 5.6.12 חמישה ימים אחרי ולא קרה דבר :( הבקשה הייתה סכום של כסף לא גדול, שבו אוכל להתחתן, לשלם חובות והלוואות, וכו´ ולהתחיל דף חדש וחיים חדשים לא בקשתי משהו מוגזם אני מרבה בצדקה מאז ומתמיד ובכלל ללא שם קשר עוד השנה הזאת מאוד הקפדתי. קבלתי על עצמי נשמת כל חי להודאה לקב"ה אני עדיין בלי שקל בלי עבודה ומצבי הכלכלי רעוע מאוד השאלה שלי היא כזו אולי אני יקבל על עצמי שיר השירים 40 יום ו- 40 לילה זה יעזור כי לפי מה שהבנתי יום בקבלה נחשב ליום ולילה = יום אני מאוד מתוסכל ואני צריך מענה תודה מראש אוריאל.

תשובה

שלום וברכה

סגולה היא רק סגולה ולא חייבת להועיל.

מומלץ לקבל על עצמך קביעות עיתים לתורה במקום אמירת שיר השירים. קביעות עיתים לתורה באופן קבוע חוק ולא יעבור בכל יום, יש בה סגולה אמיתית להגיע לפרנסה בריווח.