אמונה

בן שמטפל באביו בן 70 ורוצה ללמוד בישיבה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום הרב אני חזרתי בתשובה בגיל 20 למדתי בישיבה בירושלים עד גיל 22 לערך. חזרתי בשאלה ואני עד עכשיו בשאלה ואני קרוב ל25. אני מאמין בה´ בכל נפשי ואני יודע את האמת ואת סיבתי בעולם וכו´. קשה לי מאוד להתחזק בסביבה שאני גר בה ואני מרגיש שאני מבזבז את החיים והורס את נשמתי. יש לי אבא בן 70 פחות 1 שאיתו אני גר והוא חולה וצריך שאני ילך בשבילו לרופא ולבית מרקחת מידי פעם ועוד כאלה. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לחזור לישיבה ולעבוד את ה´ ללמוד תורה בהתמדה אבל מצד שני הוא זקוק לי והוא גם אומר את זה. מה עדיף לעשות להמשיך במצב הזה בבית או בכל זאת ללכת לישיבה?

תשובה

שלום וברכה

אחוז מזה וגם מזה את תנח ידך זאת אומרת תלך לשיבה באיזור מגוריך ותבוא לבקר את אבא בכל יום ולדאוג לו לכל ההצטרכיות שלו.

אשמח מאוד לכוונך לישבה באיזור מגוריך אם תכתוב לי היכן אתה גר.

אל תזניח את נשמתך ואל תוותר על חייך האמיתיים.