התרת חילול שבת לילדים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לצוות האתר .האם יש אפשרות להתיר חילול שבת ,כגון להפשר לילדים או אורחים להגיע עם רחב לסעודת שבת על מנת לחזקם במצוות ,למרות שניסינו בעבר זה לא הועיל הבעל עומד על דעתו שכן צרים להזמינם בשבת .האישא מתנגדת שיחללו שבת ,האישא שואלת אך להתנדג ממצב כזה? תודה ושלום

תשובה

שלום וברכה

אסור בהחלט. ובוודאי הם לא יתחזקו מכך. אבל אינך חייבת לריב על כך.