זוגיות

חתונה עם גרוש+6 ילדים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בת 30 ומאוד מעוניינת להתחתן. עברתי תקופה של הרבה מפגשים. והכרתי לאחרונה בחור מקסים, אך גרוש עם 6 ילדים. שמבקרים אותו פעם בשבועיים. יש ביננו תקשורת טובה, ערכים דומים,נעעימות וכיף. ובאמת אפשר להגיד עליו שהוא בחור טוב, ושהוא באמת רוצה בי ומעוניין להשקיע בקשר. ויש בו רצון להקים משפחה נוספת והוא יכול להיות אבא ובעל טוב. אך אני נמצאת בהתלבטות גדולה האם להמשיך איתו את הקשר או לסיים, משום שאני לא בטוחה שאני מסוגלת להכיל ולהתמודד עם המצב שלו (המשפחתי) והוא גם קצת בחובות. אם הקשר ביננו לא היה כזה מוצלח לא היתה לי התלבטות, אך מכל הגברים איתם נפגשתי הוא באמת מתקשר איתי טוב, מבין ורגיש ומכבד. מעבר לכך- מציקה לי העובדה איך תגיב משפחתי והסביבה לכך, אינני מעיזה לספר להם אפילו.. מה לעשות??? לסיים את הקשר עכשיו או לתת לזה עוד זמן יקר? אנחנו כבר כמעט שלושה חודשים בקשר. אשמח לתשובה מהירה תודה רבה רבה ציפי

תשובה

שלום וברכה

אין כל טעם במשיכת הזמן. הסיבות לכאן או לכאן הם ברורות וההחלטה היא בידך האם ללכת לגבר טוב למרות כל הקושי שבדבר או לוותר. את ההכרעה אין כל עניין לדחות ואת יכולה להחליט כבר היום.

ה' יסייע לך לקבל את ההחלטה הנכונה והטובה עבורך.

בהצלחה,