אמונה

איך מתחזקים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני רוצה לדעת איך מתחזקים שאני באה מבית לא דתי מסורתי איך מתחילים להתקרב לה´?

תשובה

שלום וברכה

סליחה שלא נענית עד עתה.

עקב עומס רב על המערכת לא ראיתי את שאלתך החשובה כךל כך עד הנה ואיתך הסליחה.

התקרבות לה' היא באמצעות שני מישורים עיקרים האחד הוא קיום המצוות בפועל להתחיל לשמור שבת וליטול ידיים בבוקר ולאחר תקופה לקבל על עצמך עוד מצוות כברכות תפילות וכדו'.

ראוי מאוד ללמוד את הקיצור שולחן ערוך שמלמד את האדם צעד אחר צעד את כל מצוות ה'.

ב. ללמוד ולהבין לעומק את רצון ה' ולשם כך מומלץ ללכת לסופ"ש בעניני יהדות של אירגון ערכים או צוהר וכדו' ושם תקבלי את ההכרה הנכונה ואת הכוח להמשיך ולהתחזק.

אם תרצי בכך שלחי לי מספר טלפון ונשוב אילייך.

כמו כן בהרצאות באתרינו ניתן ללמוד רבות על כך.

בהצלחה ואשמח להיות לך לעזר בכל הצורך - בנימין שמואלי

איך נדע שיש בורא לעולם? צפו בהרצאה הבאה, וספק – כבר לא יהיה לכם. הרב זמיר כהן בהרצאתו המרתקת מוכיח שיש בורא לעולם:

מה השגחה פרטית? האם לאלוקים אכפת ממני באופן אישי? הרב יגאל כהן בהרצאה משנה חיים על השגחה פרטית: