לעילוי נשמת

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום ושבוע טוב לכבוד הרב . לפני 20 שנה למדתי במבואות ים במכמרת. חברי אז ניפטר, ואני וכל חבריי מהפנימיה בקשר טוב. רציתי לדעת מה כולנו כקבוצה יכולים לעשות לעילוי נשמתו, ומתי כדאי בדיוק? אשמח לכמה עצות . תודה מראש שמואל

תשובה

שלום וברכה

ראוי שתתבקצו יחד ללימוד משנית לעילוי נשמתו במלאת השבעה והשלושים לפטירתו ולאחר מכן שאחד מהחברים יאמר קדיש.

כמו כן ראוי שכל אחד יקבל על עצמו קבלה טובה לעילוי נשמתו ובכך תסייעו לנשמתו לעלות מעלה מעלה.

בברכה - בנימין שמואלי