שאל את הרב - כללי

דחוףףףףףףףףף

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום ! ברצוני לדעת האם מותר להשתמש המוצר חשמלי בחג כשהוא מכוון בשעון שבת המותאם לשקע כשבעצם אנו מתכננים את שעת ההדלקה וכיבוי מראש לפני החג??? והאם אחרי סיום הבישול ניתן להעביר את המכשיר למקום אחר..בנוסף האם בזמן שהשעון כבוי האם אני יכולה להכניס מכשיר לשימוש ????כשבעצם השעון ידליק את עצמו בשלב מאוחר יותר תודה רחלי

תשובה

שלום וברכה

מותר להשתמש בו.

אסור להעביר את השעון למקום אחר או לחבר איליו מכשיר אחר לשימוש.

בברכה - בנימין שמואלי