טבילה לרווקה לא לצורך נישואין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני בת 25. בתולה. אני רוצה לקיים יחסי אישות עם אדם שאני אוהבת מאוד, אבל כנראה שאין באפשרותנו להתחתן. אני רוצה להגיע אליו ממקום נקי ומלא יראת שמים. האם אני יכולה לטבול?

תשובה

שלום וברכה,

אסור לך לטבול. וגם אחרי שתטבלי את לא תגיעי אליו מ"מקום נקי ומלא יראת שמיים", כי אסור לקיים יחסי אישות לפני הנישואין. רק יחסי אישות לאחר חופה וקידושין זה מעשה נקי וקדוש.

בברכה,
מנשה בן פורת